За пирамиди, гниди и безкрайността на човешката глупост


Какво продължават да правят и пишат Пастирът наш и Станчу наш:
 „Уважаеми Бизнес партньори,  
Промоциите, наградите и възможностите в Saveway не спират да валят! Готови ли сте за още?
Бихме искали да ви информираме, че срокът за придобиване на бонус "Бизнес центрове" се удължава до 23.12.2014г включително при същите условия.
В допълнение на това, в същия период Saveway реши да ви подари възможността вие, както и вашият нов Бизнес партньор, да получите и статус "Активен завинаги".
Всички Бизнес партньори, които вече придобиха бонус "Бизнес центрове", също ще получат като допълнителен бонус статус "Активен завинаги".
Малко разяснения за наивници и идиоти, които могат да четат, но не могат да разбират какво е написано и имат намерение да се възползват от тези изключително нагли и коварни предложения.
„Сейф къмпани интернешънъл“, преименувана заради  скандалния си имидж на Сейфуей“, е официално и документално е разпозната, разобличена и заклеймена от разследващи журналисти, водещи икономисти, Агенцията за защита на потребителите, Пловдивският районен съд (виж решението на съда), осъзналите се и напуснали падрето и Станчу лидери и партньори, партньорите и лидерите на истинските Мрежови компании и нормалните хора /доколкото останаха такива/в България, като ФИНАНСОВА ПИРАМИДА. Доказателствата – чичко Гугъл, но само за интелигентните и мислещи хора.
Бонусът „Бизнес центрове“ се даваше до срутването на пловдивска пирамида при  условие екипът на партньора да достигне в рамките на един месец оборот за ранга „Елит Стар 2“. Това значи оборот от 80 000 лв.в „малкия крак“ или сумарно минимум 160 000 лв. Тези 160 000 лв. се получават от наивници,  дали 600, 1800 или 3 000 /вече 4 000 /лв. основно за ненаситните  двамата пеликани и фараони. ( 160 000 : 600 = 267 полу-идиоти,  160 000 : 1800 = 87 пълни идиоти, 160 000 : 3 000 = 53 ненадминати идиоти, средно стотина излъгани с различни суми, за да се получат тия центрове. В алчността и заслепението си падрето и Станчу  впоследствие вдигнаха условите на „Елит Стар 3“ – 150 000 лв. на малкия крак или 300 000 лв. сумарно…И сега, когато лидерите и нормалните хора избягаха от пирамидата и няма никакъв оборот, се правят  тази супер промоции. 
За тези  които са на път да бъдат подмамени и направят грешната стъпка.
Помислете…   В пирамидата няма оборот, няма живот. Това което се е давало срещу 160 000 и 300 000 лв. оборот сега ви се дава за 4 000 лв. просто за да могат пеликаните да хапнат нещо за последно. „Вечната активност“ значеше досега 100 лв. месечен оборот от нови две карти. Ако не го постигнеш,  изваждаш 100 лв. джоба си. Това сега също ви се „подарява“. Защо????
Защото след като дадете 4 000 лв. просто никой няма да се запише под вас, така че центровете и активността не ви вършат работа. Пеликаните го знаят и затова са толкова щедри…Помислете… Простичко е за средно интелигентния човек, който не позволява алчността да го подтиква към очевадно грешно решение…Вие в кой край на скалата на интелигентността се намирате…Изборът е ваш..
И накрая идва и резонният въпрос – докога съответните разследващи и право-охранителни органи у нас – Агенцията за защита на потребителите, ДАНС, Прокуратура и пр. ще продължават да толерират и допускат признатата официално за незаконна дейност на пирамидата на територията на страната. Има официални разследвания и резултати, решение на съд. Докога ??? В близко бъдеще ще избухнат скандали в Сърбия, Румъния, Германия и други страни, в които пеликаните се домогват. Там ще се говори на за падрета и станчовци, а за България и българска пирамида…Докога така в България !?!?


     


Share:

1 коментара