Пловдивската пирамида - пророчества, предсказания и тъжен край


Вероятно разочарованието на това БП е толкова, голямо, че тук освен ирония имаме и споделяне на чувствата в мерена реч. Приятно четене.

СП. Аз считам, че пирамидата SCI е фундаментално откритие и явление в най-новата
история на България. Тя е важен  и необходим атрибут (инструмент, символ, мислене) на Вечния преход (библ.изход, раздържавяване, геноцид, беднотия) към Демокрация (библ.обетонова земя, власт на малцинството, монополизъм, геополитически хегемонизъм). Появяването й потвърждава вековните прозрения на мислители и учени от различните времена, че историята се повтаря и  няма  «Нищо ново под слънцето».
Ето некои съображения и научни доказателства по темата.
На въпрос  към  Магаданският институт за „Древно и съвременно строителство и социални теории“, що е SCI и има ли то почва у нас,  началникът на Катедра „Височинно строителство и психологическите аспекти на въздействие върху обществото“ професор д.т.н. Виталий Пирамиденко отговаря:
«Появяването на въпросният проект (немрежова компания, финансова пирамида, подражание – виж „Лайонес“, „Понци“) е неизбежно закодирано в развитието на България в епохата на „Прехода“. В свободните тълкувания на Нострадамус се споменава за Вечен ( 2 х 25 години не стигат, несвършващ, закопаващ, реформиращ) преход и наличието в него на подобни структури. Потвърждава се написаното в Стария и Новия завет, че по време на прехода ще се появяват и много лъжливи пророци – да се внимава най-вече за деянията им. Конкретно за SCI и нейното местонахождение се споменава Тракийски земи, Кендрисос, Евмолпиас, Филипополис, Пулпудева, Тримонциум, Улпия, Флавия, Юлия, както и овчари, пастири и проповедници.
В свободните тълкувания на казаното от пророчицата Ванга (Вангелия) в България, също се говори за голям благодат, за двама пророци, които срещу дребни пари (по времето на Ванга 1 000 лева бяха равни на днешния 1 лев) ще раздадат на хората позиции за безпаричие и благоденствие. Споменават се Тепета, Бунарджик, канарчета, църкви, падрета, пазар карти, франчази, франчушки,големи локуми и др. В момента когато пророците започват да раздават благодат и извън България, ще бъдат спряни „от горе“, защото тази благодат е  само за България. Така само българите ще останат с квитанции, дългове, празни ръце, но с за сметка на това с позиции и големи надежди, а чужденците ще им се радват и завиждат. «
Доказателство, че проектът се е сбъднал, съгласно предсказанията, намираме в следния  документ/ода, приложен към съдебно дело на Пловдивския районен съд от 2015 г.
О времена, о нрави!
Пастирът Наш богати ни направи.
Да се слави Името Му
сред съдии и затвори,
щото такъв благ бизнес отвори!
И когато Светльо и Станчо, добрите хора,
като Фараони влезнат в затвора.
За благото на хората ще продължат да се борят
И пирамидка „СейфУей ин Призън“ и там ще отворят.
Какво призвание, какъв морал,
за благото на милия им  персонал….


Share:

1 коментара